Veelgestelde vragen

Wat is het beste glasvezel abonnement?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren zoals persoonlijke voorkeuren en tot welk type internetgebruiker je behoort. Zo heeft een gamer baat bij een hoge internetsnelheid, maar iemand die alleen maar zijn mail checkt kan daarentegen prima uit de voeten met een lagere internetsnelheid. Het is dus belangrijk dat je een goede afweging maakt over welke diensten je echt nodig hebt. In principe bieden alle providers dezelfde glasvezel pakketten aan, denk aan alleen internet, internet met bellen, internet met TV of een alles in 1 pakket.

Internet

Heb je niet meer nodig dan internet? Dan kun je het beste een glasvezel abonnement met alleen internet afsluiten. Elke aanbieder biedt diverse internet abonnementen aan, waarbij verschillende internetsnelheden beloofd worden.

Internet & TV

Een internet glasvezel abonnement kun je combineren met bellen. Als je veel belt is het goed om te weten dat de tarieven flink kunnen verschillen per provider. Dit is dus iets om rekening mee te houden. Ook de opzet van het glasvezel abonnement verschilt per provider: zo betaal je bij de ene provider per minuut, terwijl bij een andere provider de minuten in het abonnement inbegrepen zitten. Bel je heel weinig dan kun je het beste kiezen voor een abonnement waarbij je per minuut betaalt.

Alles in 1

Tot slot kun je kiezen voor het alles-in-1 glasvezel pakket. Zoals de naam het al zegt heb je met dit pakket recht op internet, bellen en televisie. De opzet van het alles in 1 pakket verschilt per provider en worden in verschillende variaties aangeboden.

Glasvezel Vergelijken

Meer artikelen